.

Mektuplar, Letters from Iwo Jima film izle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Oldukça kaliteli bir sinema baş yapıtı halen izlemediyseniz kaçırmayın. Savaşın toplumda bıraktığı kötü izleri anlatıyor.
Tür : Savaş / Dram
Yönetmen : Clint Eastwood
Senaryo : Iris Yamashita , Tadamichi Kuribayashi (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Tom Stern
Oyuncuları: Ken Watanabe (General Tadamichi Kuribayashi) , Kazunari Ninomiya (Saigo) , Shido Nakamura (Lieutenant Ito), Tsuyoshi Ihara (Baron Nishi), Ryo Kase (Shimizu) , Yuki Matsuzaki (Nozaki) , Takumi Bando (Captain Tanida)

İkinci Dünya Savaşı’nın sonlarında Amerikan askerlerinin Japon’ların elindeki Iwo Jima Adası’na yaptıkları kanlı çıkarma üzerine odaklanan film, yaşananlara kaybeden tarafından bakıyor.

Yıllar sonra adanın ıssız topraklarında bulunan mektuplarla ortaya çıkan gerçekler, mağlubiyetin kaçınılmaz olduğu bir ortamda Japon askerlerinin nasıl kırk günlük bir direniş gösterebildiklerini ortaya koyar.

Amerikan askerlerine direnen Japon general odaklı bir anlatımın olduğu film, Atalarımızın Bayrakları ile birbirini tamamlayan iki film olma özelliği taşıyor. Her iki film de Clint Eastwood imzası taşısa da, yönetmenin Iwo Jima’dan Mektuplar ile çok daha büyük bir etki yarattığını belirtmek gerek.














Meta Taqs:Mektuplar, Letters from Iwo Jima film izle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Şeytanın Ölüsü, The Evil Dead Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Unutulmaz çok eski korku filmlerinden birisidir. Yapıldığı zamanın en kaliteli korku filmlerinden şeytanın ölüsü filmi. Şeytanın hakim sürdüğü bir araziden geçmeye çalışan bir grup amerikalının başından geçenleri anlatıyor. Filmin oldukça sürükleyici hikayesinde tüyleriniz diken diken olacak. Korku sinemasının baş yapıtlarından.
Filmi 18 yaş ve üstü kitleye uygundur. Korku filmi sevenlerin kaçırmaması gereken bir film.









Meta Taqs:Şeytanın Ölüsü, The Evil Dead Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Süper Köpek Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Süper köpek isimli bu KOMEDİ, MACERA FİLİMİN KONUSU: Bir laboratuvar kazası sonucu Shoshine adlı köpek bazı üstün güçlere sahip olur.Bu güçlerden bir tanesi de insanlarla konuşabilmektir. Ancak durumunu bir sır gibi saklayan Shoshine bir ték, en iyi arkadaşı olan 11 yaşındaki Jackegüvénmektedir. Eğlenceli bir komedi filmi ailecek izlenebilecek türden
Süper köpek filmini severek izleyeceksiniz.




Meta Taqs:Süper Köpek Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

V for vendetta Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Matrixin yapımcılarından kaliteli bir bilim kurgu filmi daha. Vendetta enteresan bir kahramandır. Savaşı sanatla bütünleştirmiştir. Bu kahramının hikayesini anlamak için izleyin. Enteresan maskesi ile izleyicileri etkiliyor. İngiliz yapımı bir bilim kurgu. Bu entellektüel kahramanı konu alan filmi kaçırmayın.







Meta Taqs:V for vendetta Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Alfabe Katili The Alphabet Killer Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Gerçek bir hikayeden alınan bu filmde heyecan ve aksiyon sizi yerinizden oynatacak. Filmi izlerken odanın karanlık ve loş olmasına özen gösterin.
Yapım : 2008
Ülke: ABD.
Tür: Dram / Gerilim.
Yönetmeni: Rob Schmidt.
Senaryosu: Tom Malloy.
Görüntü Yönetmeni: Joe Desalvo.
Müzik: Eric Perlmutter.
Süre: 1 saat, 40 dk.
Oldukça kaliteli bir film olmuş soluk soluğa izleniyor.Film gerilim dozu yüksek bir yapım.
















Meta Taqs:Alfabe Katili The Alphabet Killer Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

McAllistere Taşınmak, Moving Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Oldukça eğlenceli bir komedi. Taşınma olayından bu kadar komedi çıkartılabilirdi. Filmin müzikleri de uyumlu olmuş. Mcallistere taşınırken neler olacak izleyin keşfedin.
Yönetmeni: Andrew Black.
Türü: Komedi.
Özeti: Rick Robinson is a ladder-climbing law intern from Miami with four daysuntil the Bar Exam. Desperate to score points with his boss(McAllister)…
Yapım & Süre: ABD 89 dakika.
Dili: İngilizce
Oyuncular: MilaKunis, Ben Gourley, Jon Heder, Rutger Hauer, Mark Cantor,Patrika Darbo, Tomek Debowski, Billy Drago, Tennay Evans, AllysonEveritt, Mary Pat Gleason, Cathrine Grace, Whit Hertford, Peter Jason,Geoffrey Lewis, William Mapother, Ashley Munns, Maclain Nelson, MarkNoakes, Hubbel Palmer, Lucila Solá, Joe Unger, Zack Ward.

RickRobinson baro sınavına girmesine dört gün kalmış, buna rağmenpek hazırlık yapmamış, sakarlıkları ile dikkat çeken stajyer biravukattır. Patronu ona bir iyilik yapması şartıyla, Rick’e sınaviçin ekstra puan vereceğini söyler. Teklifi kabul edenRick, patronunun Hollywood’dan çıkma güzel yeğeniniKaliforniya’dan Florida’ya götürecektir. Eski model birkamyonetle yapacakları bu tuhaf yolculukta, Rick kitaplardanöğrenemeyeceği bir hayat dersi alacaktır.


















Meta Taqs:McAllistere Taşınmak, Moving Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Başkalarının Hayatı, Lives of Others Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Sanat filmleri artasında kabul edilebilecek oldukça kaliteli bir yapım. İnsancıl yaklaşımı ile öne çıkan filmde. Başka insanları dinleyen bir adamın hikayesi anlatılıyor.
Filimin Türü: Dram.
Yönetmen ve Senaryo: Florian Henckel von Donnersmarck.
Görüntü Yönetmeni : Hagen Bogdanski.
Müzik: Stéphane Moucha , Gabriel Yared.
Yapım : 2006, Almanya , 137 dk.

Oyuncuları: Martina Gedeck (Christa-Maria Sieland) , Ulrich Mühe (Kaptan Gerd Wiesler) , Sebastian Koch (Georg Dreyman) , Ulrich Tukur (Anton Grubitz) , Thomas Thieme (Bruno Hempf) , Hans-Uwe Bauer (Paul Hauser) , Volkmar Kleinert (Albert Jerska) , Matthias Brenner (Karl Wallner)
Doğu Almanya’nın kapalı politik ve toplumsal atmosferi içinde, Sosyalist Birlik Partisi’ne ve devlete sadakatleri sürekli sorgulanan insanlar, daimi bir baskı altındadırlar. Filmin konuşlma dili almanca ama alt yazılarda fena değil. Gerd Wiesler de, ünlü oyun yazarı Georg Dreyman’ı gözlemlemekle görevlendirilmiş bir yüzbaşıdır.

Yazar ve sevgilisinin yaşadıkları apartmanın çatı katına yerleşen Yüzbaşı, sürekli olarak ikilinin yaşamını Bakan Hempf’ e rapor etmektedir. Ama günler boyu gözlediklerinden ikilinin yaşamı ile ilgili herhangi bir olumsuzluk rapor edemez. Ta ki Bakan Hempf, Georg Dreyman’ın kız arkadaşına cinsel tacizde bulunana kadar…

Sevgilisinin maruz kaldığı durum üzerine yaşadığı baskı ile ilgili sabrı taşan Georg, Doğu Almanya’daki koşulları tüm dünyanın duyması için Der Spiegel’e yazı yazmaya karar verir. Yüzbaşı için aradığı fırsat sonunda doğmuştur. Ama günler boyu izlediği bu iki insanın hayatının kendi üzerinde bıraktığı etkiler, hayatını ve varoluşunu sorgulamasına neden olacaktır.

Altın Küre ve Avrupa Film Ödülleri dahil katıldığı pek çok festivalde ödüle boğulan Başkalarının Hayatı, etkili anlatımı ve hümanist yaklaşımı ile dikkat çekiyor.

Alacakaranlık Samurayı, Twilight Samurai Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Uzakdoğu sinamasının oldukça kaliteli yapımları arasında hatta oscara aday bir film. Samuray olmak büyük bir onurdur. Ve filmin sonunda bu şeref ve onursal mücadele anlatılmış. Çok etkileyici bir yapım.
Tür: Aksiyon / Dram.
Gösterim Tarihi: 21 Ocak 2005.
Yönetmen: Yoji Yamada.
Senaryo: Yoji Yamada , Yoshitaka Asama , Shuuhei Fujisawa (Kitap).
Görüntü Yönetmeni : Mutsuo Naganuma
Müzik : Isao Tomita , Yousui Inoue
Yapım : 2002, Japonya , 129 dk. Sürükleyici ve oldukça kaliteli bir yapım, mutlaka izleyin.
Filmin Oyuncuları: Hiroyuki Sanada (Seibei Iguchi), Rie Miyazawa (Tomoe Iinuma), Nenji Kobayashi (Choubei Kusaka), Ren Osugi (Toyotarou Kouda), Mitsuru Fukikoshi (Michinojo Iinuma) , Kanako Fukaura , Hiroshi Kanbe (Naota), Miki Itô (Kayana Iguchi), Erina Hashiguchi (Ito Iguchi)
Iguchi Seibei, 19. yüzyılın ortalarında samuraylık sisteminin son günlerini yaşadığı bir dönemde, ufak bir köyde yaşayan düşük rütbeli bir samuraydır. Hayatının aşkına kavuşamamasının yanı sıra, hasta annesi ve kızına da bakmak zorundadır.

Diğer samuraylar, gecelerini kahramanlıklarıyla övünüp içki içerek geçirirken; Sebei, hava kararır kararmaz, evine gidip aslında kadınların yapması gereken işlerle ilgilenmek zorundadır. Her ne kadar çocukluğundan beri aşık olduğu Tomoe’nin eski kocasını tahta bir kılıçla yenip köylülerin gözüne girmiş olsa da; o hala kadın işleri yapan bir alacakaranlık samurayıdır. Bir gün Seibei’ye, aşirete karşı gelen güçlü bir samurayı yok etme görevi verilir. Alacakaranlık samurayı için onurunu kurtarmanın vakti gelmiştir. 2004’te En İyi Yabancı Film dalında Oscara aday olmasının yanı sıra Hong Kong Film Festivali’nde En İyi Asya Filmi seçilen yapıtın yönetmeni Yoji Yamada.














Meta TaqsAlacakaranlık Samurayı, Twilight Samurai Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Kızıl Kumlar Red Sands Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Kaliteli bir korku sinema filmi. Afganistandaki abd askerlerin tesadüfen buldukları esrarengiz heykel acaba başlarına daha ne problemler açacak?
Oyuncular : Shane West , Aldis Hodge
Yönetmen : Alex Turner
Bazı lanetler engellenemez. Afganistan’da süregelen savaş ülkeyi ikiye bölmüştür. Yol üzerinde askerler, derin bir geçitte eski zamanlardan kalma gizemli bir heykel bulurlar. Bu kalıntıyı atış talimleri sırasında hedef olarak kullanırlar ve heykeli yok ederler. Ancak farkında olmadan, intikam arayan ve korkunç bir savaşa neden olabilecek bir doğaüstü gücü de serbest bırakmış olurlar. Korku da artık bundan sonra serbest kalmıştır. Bu sinema filmini 18 yaş ve üzeri kesime izlemesi için öneriyoruz.









Meta Taqs:Kızıl Kumlar Red Sands Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

2009 Öss Soruları ve Cevapları









2009 Öss, 2009 Öss Cevapları, 2009 Öss Soruları, 2009 Ösym Soruları ve Cevapları, 2009öss, 2010 Öss Soruları ve Cevapları, 2011 Öss Soruları ve Cevapları, 2012 Öss Soruları ve Cevapları, ÖSYM, Ösym Soruları ve Cevapları

Ölümcül Dövüş 2 Mortal Kombat Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Ünlü dövüş oyununa ait ikinci devam filmi yine heyecan ve aksiyon son gaz. Bu filmde mortal kombat kahramanları boy gösteriyor. Shung Tsung’un yenilgisi ardından , yenilgiyi hazmedemeyen Shung Tsung , Baraka’yı Wu Shi Academy’i Tarkatan ordusu ile kuşatması için görevlendirir. Wu Shi Academy’de Earthrealm’ı kurtarmış Johnny Cage , Lui Kang , Kung Lao ve Sonya Blade’in ödül törenleri sırasında Kuşatma başlar . 4lü grup akademiyi korurken Sonya Blade kaçırılır ve birçok Shaolin Öğrencisi öldürülür. Sağ çıkan Lui Kang ve Kung Lao Raiden sayesinde Shao Kahn ve Shung Tsung’un hizmetkarları Reptile , Baraka , Goro gibi dövüşçüleri alt ederler. Sonunda Kitana ve Raiden sayesinde Shung Tsung Foundry’de bulunur. Daha sonra Lui Kang ve Kung Lao Shao Kahn’ı engellemek için hem Shung Tsung,u hem Kintaro’yu hemde Shao Kahn’ı yenerler ve en sonunda Earthrealm kurtulur.




Meta Taqs:Ölümcül Dövüş 2 Mortal Kombat Filmini İzle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Herşey Dahil 17 Haziran Online izle

Herşey Dahil 17 Haziran Seyret

http://www.showtv.com.tr/images/yayinfoto/b_hersey_dahil03.jpg

Açıklama: herşey dahil izle, herşey dahil show tv, herşey dahil seyret, herşey dahil 17 haziran 2009 izle, herşey dahil alişan bak, herşey dahil çağla şikel izle, herşey dahil 17.06.2009 programını izle, herşey dahil full izle, herşey dahil online izle seyret, çarşamba

Deryalı Günler 17 Haziran Online izle

Deryalı Günler 17 Haziran Seyret

http://www.itusozluk.com/img.php/b2520e7bb395ed9c91a3c56d0c785e391573/derya+baykal

Açıklama: deryalı günler izle, deryalı günler seyret, deryalı günler 17 haziran, deryalı günler çarşamba prgramı izle izle, deryalı günler 17.06.2009 programını izle, deryalı günler programını online izle, show seyret, deryalı günler programını full izle 17 haziran

Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Haziran Online izle

http://imgarsiv.sabah.com.tr/2008/08/21/gny/im/7B679B8F271264478F049CF7r.jpg

Açıklama: müge anlı ile tatlı sert, müge anlı ile tatlı sert izle, müge anlı ile tatlı sert seyret, online müge anlı ile tatlı sert, online müge anlı izle, 17 haziran çarşamba izle, müge anlı ile tatlı sert programını izle, 17.06.2009 müge anlı ile tatlı sert programını izle seyret bak, müge anlı ile tatlı sert çarşamba programını izl, sevenload, yahoo

Kayıp Prenses 13. Bölüm Online izle

http://www.minik.tv/wp-content/gallery/kayip-prenses-fotograflari/kayip_prenses_001-21.jpg

meta taqs: kayıp prenses izle, kayıp prenses seyret, kayıp prenses yeni bölüm izle, kayıp prenses son bölüm seyret, kayıp prenses 13. bölüm son bölüm izle, kayıp prenses 17 haziran izle, kayıp prenses 17 haziran 2009 .arşamba seyret, kayıp prenses online seyret, kayıp prenses full seyret, kayıp prenses 17.06.2009 çarşambal

Yaprak Dökümü 118. Bölüm Online izle (Sezon Finali)

http://www.yeniresimler.net/data/media/130/yaprak_dkm.jpg

Açıklama: yaprak dökümü izle, yaprak dökümü seyret, yaprak dökümü yeni bölüm, yaprak dökümü son bölüm izle, yaprak dökümü sezon izle, yaprak dökümü finali izle, yaprak dökümü finali seyret, yaprak dökümü 17 haziran, yaprak dökümü sezon finali 17 haziran çarşamba, yaprak dökümü 17 haziran 2009 sezon finalini izle, yaprak dökümü finali bak, kanal d online izle, yaprak dökümü sezon finali indir download, çarşamba 17.06.2009

Esra Erolla İzdivaç 17 Haziran Online izle

http://www.kadinprogramlari.com/resim//esra-erolla-izdivac.jpg



meta taqs:: esra erolla izdivaç izle, esra erolla izdivaç seyret, esra erolla izdivaç online izle, esra erolla izdivaç 17 haziran 2009 izle, esra erolla izdivaç 17 haziran salı izle, esra erolla izdivaç 17.06.2009 izle, esra erolla izdivaç programını izle bak, çarşamba

Yol Arkadaşım 41. Bölüm Sezon Finali Online izle


Yol Arkadaşım 41. Bölüm Sezon Finali 1.Kısım




Yol Arkadaşım 41. Bölüm Sezon Finali 2.Kısım



Yol Arkadaşım 41. Bölüm Sezon Finali 3.Kısım



Yol Arkadaşım 41. Bölüm Sezon Finali 4.Kısım



Yol Arkadaşım 41. Bölüm Sezon Finali 5.Kısım



Yol Arkadaşım 41. Bölüm Sezon Finali 6.Kısım



Yol Arkadaşım 41. Bölüm Sezon Finali 7.Kısım






Açıklama: yol arkadaşım final izle, yol arkadaşım final seyret, yol arkadaşım 15 haziran sezon finali izle, 15 haziran 2009 yol arkadaşım sezon finali izle, yol arkadaşım sezon finali özetini izle, yol arkadaşım sezon finalini indir download, star tv izle, star tv seyret, 15.06.2009 yol arkadaşım sezon finali pazartesi

Mavi Şeker Programını 16 Haziran Seyret

Açıklama: mavi şeker, mavi şeker programıın izle, mavi şeker seyret, online mavi şeker izle 16 haziran, kanal d izle, mavi şeker 16.06.2009 izle, mavi şeker ece erken izle, mavi şeker salı programını izle, ece erken seyret, 16 haziran izle, konuklarını seyret, full izle, salı

Küçük Kadinlar 52. Bölüm Fragmani Online izle







mete taqs:: küçük kadınlar 52. bölüm fragmanı, küçük kadınlar 52. bölüm fragmanı izle, küçük kadınlar 52.bölüm fragmanı seyret, küçük kadınlar bölüm 52, küçük kadınlar 52. bölüm izle, küçük kadınlar yeni bölüm izle, küçük kadınlar izle, küçük kadınlar dizisi 52.bölüm fragmanı izle, küçük kadınlar 52.bölüm fragmanı 23 haziran, 23.06.2009, 23 haziran fragmanı, 23.06.09

ECE ERKEN SOHBET,MAVİ ŞEKER SOHBET

YORUM YAPIN

Ece Erken Resimler - Ece Erken Posterleri 2009

http://www.superresim.com/yerli/ece_erken/ece_erken_33.jpg
http://www.superresim.com/yerli/ece_erken/ece_erken_34.jpg
http://www.superresim.com/yerli/ece_erken/ece_erken_21.jpg

Ece Erken Resimleri



Ece Erken Resimleri


Küçük Kadinlar 51. Bölüm İzle



Küçük Kadinlar izle 51.Bölüm 2.Kısım


Küçük Kadinlar izle 51.Bölüm 3.Kısım


Küçük Kadinlar izle 51.Bölüm 4.Kısım


Küçük Kadinlar izle 51.Bölüm 5.Kısım


Küçük Kadinlar izle 51.Bölüm 6.Kısım


Küçük Kadınlar dizisinin bütün bölümlerini sitemizden izleyebilirsiniz.


meta taqs: küçük kadınlar 51. bölüm, küçük kadınlar 51. bölüm izle, küçük kadınlar 51.bölüm seyret, küçük kadınlar bölüm 51, küçük kadınlar dizisi 51. bölüm izle, küçük kadınlar yeni bölüm izle, küçük kadınlar dizisi izle, küçük kadınlar dizisi seyret, küçük kadınlar yeni bölüm izle, küçük kadınlar 16 haziran, küçük kadınlar 16.06.2009 izle, küçük kadınlar 51.bölüm 16 haziran, küçük kadınlar izle 16.06.09

Mavi Şeker Videoları,Ece Erken Mavi Şeker İzle

Mavi Şeker Videoları,Ece Erken Mavi Şeker İzle YORUM YAPIN

Korolar Çarpışıyor 15 Haziran izle

Etiketler: korolar çarpışıyor yarışmasını izleyin, korolar çarpışıyor izle,korolar çarpışıyor seyret, korolar çarpışıyor 15 haziran seyret, korolar çarpışıyor 15 haziran izle, korolar çarpışıyor, korolar çarpışıyor trabzon izle, korolar çarpışıyor 15.06.09, korolar çarpışıyor 15Haziran seyret, korolar çarpışıyor 15haziran showtv izle, korolar çarpışıyor 15.06.2009 showtv izle, korolar çarpışıyor haziran 15 izle, 15-06-2009, korolarçarpışıyor

Mavi Şeker,Ece Erkenle Mavi Şeker,Atv Mavi Şeker,Ece Erken Mavi Şeker

Mavi Şeker Yorumlarınızı Bekliyorum

Yonca Evcimik Haydi Sallayalim Dunyayi Kral Tv Pop Video Klipleri



mete taqs:ask, ask icin, dans et, durmadan dans edelim, dünyayı, haydi, haydi sallayalim dunyayi, pop muzik, sallayalım, yonca dans, yonca evcimik, yonca muzikleri

Ardahan - Vefasız Klibi izle, Ardahan Şarkıları




meta taqs:2009 albumler, ardahan, ardahan dinle, ardahan vefasız, ardahan vefasız klibi izle, ardahan şarkıları, vefasız, vefasız dinle, vefasız indir, vefasız şarkıları, yeni albümler
18 yoru

Sagopa Kajmer muamma video klip izle ve dinle

Eskişehir Kız Msn Adresleri

Eskişehirli güzellerin msn adresleri.



meta taqs:Arkadaş, escort, eskişehir, Güzel kızlar, Kız Msn Adresleri, Msn Adresi, partner, Sohbet

Çanakkale Kız Msn Adresi

Çanakkalenin En güzel kızlarının msn adresleri.


meta taqsArkadaş, Çanakkale kızları, Kız Msn Adresleri, Msn Adresi, Sohbet

Resimli msn Adresleri

Son günlerde herkes harıl harıl arkadaş edinme peşinde sanal olsun reel olsun piyasada her gün birilerini manitacılık oynama hevesi sarmış durumda , gençlik abazan olarak yetişiyor olsa gerek yada magazin dünyasının her eve iazinsiz giren çarpık yaşamları daha genç bile denemeyecek kadar küçük beyinleri zehirlemekte.

Sanal alemde arkadaşlık siteleri her gün giderek artmakta ve bu artış rekabeti doğurmaktadır, kimileri sanal dışı etkinlik gibi aktiviteler sunsada paralı olması bir kaç kişilik bir kitle hedefinden öteye gitmemektedir.

Tam bu anlamda yeni bir vizyon yeni bir yüzle Msn Adresi farklı bir konsept ve farklı bir kullanıcı anlayışı ile direk arkadaş arayışı içinde olan bu kitleye çok daha basit bir yol sunumu içine girmektedir. Msn Adresi her türden her kitleden insanların msn adresi , açıklama ve resminin yer aldığı yükleme harici üyelik istemeyen bir arkadaşlık sitesi olarak çok konuşulacağa benziyor.

Sizlerinde yakın bir inceleme yada katılımını teklif edebilirim


meta taqs:arkadaş arama, arkadaş bul, arkadaş edin, arkadaşlık sitesi, Msn Adresi, msn adresleri, resimli kızlar, Resimli Msn Adresi, sanal arkadaş


Arkadaşımın Arkadaşı Arkadaşlık teklif etti

Geçen gün iş saatimin dolmasına yakın cep telefonum çaldı. Arayn numara telefon defterinde kaytılı olmadığından kimin aradığını bilmiyordum . Telefonu açıp “Alo” diyince karşıda ki ses tanıdık gelmemişti. Cevap olarak levent , ben selim dostum , bügün avrupa yakasında kalıcam hazır burdayken seni aramak istedim bişeyler yaparız, diyince hemen hatırladım . Selim benim lise arkadaşımdı. Lise yıllarında hep kanka olarak takılır yaz tatillerinde bile birbirimizden kopmazdık. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bu arkadaşımla mesken değişikliği yüzünde ayrı düşmüş o anadolu yakasında kalırken ben avrupa yakasına taşınmıştım. Aradan geçen zaman içinde bir kaç kez görüşsekte “Gözden uzak olan gönülden ırak olur” misali zamanla birbirimizi aramamaya sormamaya başlamıştık sadece özel önemli günlerde bir mesaj yada arayıp hal hatır sormalar ve teledonun kaybolması ile tamamen kopan bir dostluğumuz olmuştu.

Selim telefon numaramı 132 bilinmeyen numalardan almıştı .

-Tabi oğlum nerdesin şuan
-Şimdi kızı eve bıraktım bakirköye doğru gidiyorum bir alacak var onu alıp sana gelicem sen adresi ver.
-Tamam yaz..

Ben eve gidip üzerimi değişmiş ve selimi beklemeye başlamıştım .. Vaybe koca selim güzel kadim bir dostumdu , bir keresinde lunaparkta bana üç tinerci musallat olmuştu gerçi hepsiyle baş edebilecek olsamda onun hiçbir şey düşünmeden bana yardım etmesini unutamam . Benim yüzümden gözü morarmıştı.
Telefon çaldı ..
- Levent oğlum ben sizin caddeye girdim sen aşağı in .
-Tamam beni büfenin önünden alırsın .

-Vay be deli selim oğlum özlemişim lan seni , nabıon .
- iyi oğlum ne olsun çalışıp gidiyoruz aynı tas aynı hamam sefası , senden ne var ne yok,
-Bu akşam bizde kalıcaz he kimse yok evde biz bizeyiz.
-Hadiya bak bu güzel olur yarın yine gelmem gerekecekti bu tarafa beni kurtarmış oldun.
-Yarın ne işin var ki , ben yarın izin yapıcam takılırız beraber
-Yarın kızı alıp yemeğe çıkartıcam , üniversiteye gidicek son günlerimiz.
-Nerden buldun lan kızı olm sen varya sakat adamsın .
-Yok be oğlum bizde iş yok ailerler arasında söz kestik görücü üsülü gibi birşey.
-Hadi lan liseden bilmem mi seni, çok can yaktın adi herif. elimden çok kız aldın .
-Yok be oğlum ne alaksı var ben mülayim biriyim bilirsin , kızlar bu yönüme tutkunlar.
-Ne zamn evlilik peki
- Daha ünivertide 2 sınıf öğrencisi 2 yılı daha var bitince düşünüyoruz.
-İyi valla .
-Yarın diyorum seni tanıştırayım onunla , beraber gideriz yemeğe ne dersin .
-olur mu ki oğlum son son başbaşa kalın derim ben arada parazit yapmayayım, belki özel birşeyler konuşmak istersiniz.
-Yok be oğlum sen benim kardeşimsin senden özel ne olacak gel yarın biizmle .
-Tamam ama yemeği ben ısmarlıyacam
-Tamam oğlum ben düğün yapıcam para laızm Kör istemiş bir göz Allah vermiş iki göz sana engel olmam öde paşam .
-Tamam anlaştık .


-Julide bak bu sana bahsettim Levent , liseden beri arkadaşlığımız süre gelmiş çok sağlam bi arkadaşım hatta kardeşim diyebiliri. O da burda oturuyor zaten bu tarafa taşınınca aramız biraz açıldı ama nihayet bir araya geldik.
-Merhaba .
-Merhaba yenge ,
-Daha dur yenge olmadık . bana ismimle hitab edebilirsin .
-Yok yok ben yenge demeyi tercih ederim .
-Ee Levent biiz nerey götürceksin , buraları sen daha iyi bilirsin manzarası güzel bir mekan vardır listende.
-Olmaz mı .
-Hadi gidelim öyleyse karnım zil çalıyor.


-Burası süper oğlum , sen varya sen çok zevkli adamsın vesselam .

Devamı yarın …


meta taqs:Arkadaş ara, Arkadaş aramak, arkadaş arıyorum, arkadaş bul, Arkadaş bulabileeğim siteler, arkadaş bulma, Arkadaş davet et, Arkadaş olalım, Arkadaş teklifi, Arkadaş ve sohbet, Arkadaşca sohbetler, Arkadaşıl sitesi, Arkadaşım ve ben, Arkadaşımın arkadaşı, Arkadaşımın aşkı, arkadaşlık, Arkadaşlık teklif ettim, Arkadaşlık teklifi, çıkma teklifi, En çabuk arkadaş, En iyi arkadaşlık sitesi, Garanti arkadaş garanti arkadaş bulma, Online arkadaş, sanal arkadaş

Resimli Kız msn Adresleri

Erkek arkadaş arıyan kızların kendi resimlerini yükleyerek arkadaş edinebilecekleri resimli msn adresleri arkadaşlık sitesine bir adet resim ve msn adresi ile üye olmaları yeterli olacaktır.

Yaş sınırı 18 olan arkadaşlık sitesi tamamen arkadaş arrayan kişilere hitap etmektedir. Resminizi ana sayfada msn adresinizle birlikte yayınlayan arkadaşlık sitesi, size en kısa zamanda arkadaş bulma imkanı tanımaktadır.


meta taqs:arkadaş arama, arkadaş bul, arkadaş edin, arkadaşlık sitesi, Msn Adresi, msn adresleri, online kız msnadresleri, resimli kız msn adresleri, resimli kızlar, Resimli Msn Adresi, sanal arkadaş

Ücretsiz Arkadaşlık Sitesi

Sanal mekanların vazgeçilmezi olan sitelerin başında sanırım Arkadaşlık siteleri en revaçta olanlarıdır. Birbirinden ilginç içerikleri ve konukları olan siteler , ücretli ücretsiz hizmet vermekte. Bunlara birde sosyal ağlar sosyal forumalr eklendikçe piyasa git gide kızışıyor. Reklam veren sitelere bakıldığında arkadaşlık siteleri arasında ki çekişmeye tanık olabilirsiniz.

Bu arkadaşlık sitelerinden bazıları hizmet vermekten çok çıkar amaçlı kurulmuş ya sizden ücret talebinde bulunuyorlarlar yada sizin haberiniz olmadan verdiğiniz telefondan kontör araklıyorlar. Bu konuda bir çok şikayet alıyoruz. Hatta geçen bir arkadaşım bana telefonunda ki 150 kontörün nasıl emildiğini anlattığında baya bir gülmüştüm. O ben söyleyene kadar sebebini bilmiyordu. Üyesi olduğu bir siteye numarasını ve şifresini vermiş sonrsı malum ne kadar kontür varsa emilmiş. Sizler bu konuda ayık olmalısınız. Hiç kimse sizden bir şeyleri boşuna istemiyordur. Telefon ve Kredi kartı numaranızı bu tür resmi olmayan sitelere vermeyiniz. Bu size arkadaş getirmediği gibi cebinizde ki olanakalrınızdanda olma gibi bir sonuç getirecektir..

liseli kiz msn adresleri

aysusum_miss@hotmail.com Tatli_dream@hotmail.com hingis74@hotmail.com

wildrose@harabe.net bluekelebek_@hotmail.com kleopatra-crazy@hotmail.com

hazal_15_17@hotmail.com

online msn adresleri

Bu başlık altında sürekli online olan ve sohbet edecek birilerini arayan kişiler msn paylaşımında bulunabilirler.

Adı :

Msn Adresi :

Yaşı :

Amaç :

Şeklinde bir gönderim yapılması rica edilir.

Not : Cinsel içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır. Size ait olmayan msn adresinin paylaşımı yasaktır. Sitede paylaşımda bulunan kişilerin ip adresleri kayıt altına alınır.

Isparta Kız Msn Adresleri

Manisa güzelleri msn adresi verin arkadaş çevreniz genişlesin .

İstanbul Kız Msn Adresleri

istanbul güzelleri msn adresi verin arkadaş çevreniz genişlesin .

Konya Kız Msn Adresleri

Konya güzelleri msn adresi verin arkadaş çevreniz genişlesin .

İzmir Kız Msn Adresleri

İzmir güzelleri msn adresi verin arkadaş çevreniz genişlesin .

Çevrimiçi Kız Msn Adresleri

aysusum_miss@hotmail.com Tatli_dream@hotmail.com hingis74@hotmail.com

wildrose@harabe.net bluekelebek_@hotmail.com kleopatra-crazy@hotmail.com

hazal_15_17@hotmail.com

Ceza - Müslüm Gürses - İtirazım Var






meta taqs:ceza dinle, itirazım var dinle, müslüm gürses dinle, müzik dinle

müslüm gürses müzik dinle





meta taqs:müslüm gürses müzik dinle

Kiz msn adresi, Kız Msn Adresleri

Kiz msn adresi, Kız Msn Adresleri ,msn adresi verin arkadaş çevreniz genişlesin .

Manisa Kız Msn Adresleri

Manisa güzelleri msn adresi verin arkadaş çevreniz genişlesin .

Kız msn Adresleri ( 22 Yaş )

Arkadaş arıyan 22 yaş grubu kızlar bu başlık sizin burdan msn adresinizi verebilir arkadaş edinebilirsiniz.


meta taqs:22 yaş msn adresi, Kiz msn adresi

Kız msn Adresleri ( 21 Yaş )

Arkadaş arıyan 21 yaş grubu kızlar bu başlık sizin burdan msn adresinizi verebilir arkadaş edinebilirsiniz.

21 yaş msn adresi, Kiz msn adresi

Kız msn Adresleri ( 20 Yaş )

Arkadaş arıyan 20 yaş grubu kızlar bu başlık sizin burdan msn adresinizi verebilir arkadaş edinebilirsiniz.



meta taqs:20 yaş msn adresi, Kiz msn adresi

Kız msn Adresleri ( 17 Yaş )

Arkadaş arıyan 17 yaş grubu kızlar bu başlık sizin burdan msn adresinizi verebilir arkadaş edinebilirsiniz.


meta taqs:17 yaş msn adresi, Kiz msn adresi

Kız msn Adresleri ( 18 Yaş )

Arkadaş arıyan 18 yaş grubu kızlar bu başlık sizin burdan msn adresinizi verebilir arkadaş edinebilirsiniz.



meta taqs:10 yaş msn adresi, Kiz msn adresi

Kız msn Adresleri ( 10 Yaş )

Arkadaş arıyan 10 yaş grubu kızlar bu başlık sizin burdan msn adresinizi verebilir arkadaş edinebilirsiniz.



meta taqs:10 yaş msn adresi, Kiz msn adresi

Kız msn Adresleri ( 19 Yaş )

Arkadaş arıyan 19 yaş grubu kızlar bu başlık sizin burdan msn adresinizi verebilir arkadaş edinebilirsiniz.

Kız msn adreslerini nereden bulurum

Sanal üzerinde bulabileceğin bir çok mekan var. Bir çok kişi msn üzerine yazdığı yazıların hemen altında msn alışveriine dönüşen yorumları görebiliyoruz. Fakat çoğu 12 /13 yaşında pc başında can sıkıntısından arkadaş edinmek isteyen sebiler. Sen esaslı kız msn adresi arıyor ve amacın arkadaşlık kuracağın kişi ile bir ilişki yaşamaksa işte tam senlik bir site varç Msn Adresi Arkadaşlık bu sitede birbirinden güzel olgun kızlar arayış içindelr kimisi düzeyli bir sohbet isterken kimisi cinsel yönden açlığını giderme derdinde . Seçim ve tercih sana kalmış hangi ruh hali ile aradığına karar verip orda ki resmi verilmiş olan hatunun msn adresini ekleyerek sohbete başlıyabilirsin.

Tabi sende resmini ekleyip beklemeye geçip eklenmeyi deneyebilirsin.

Dediğim gibi arkadaş arıyorsan mutlaka girmen gereken bir site.

meta taqs:arkadaş arıyan kızlar, arkadaş isteyen kızlar, arkadaşlık sitesi, güzel kız arkadaş, güzel kız resimleri, Kiz msn adresi, Msn Adresi, olgun kızlar


iskenderun kız msn adresleri

iskenderun dilberleri bu başlık sizin burdan msn adresi vererek arkadaş çevrenizi genişletebilir doyumsuz sohbetlere başlayabilirisiniz.

İsim :
Yaş :
Tanım :
Aradığınız kişi :
Msn Adresi :

Şeklinde gönderim olamsına dikkat ediniz.

meta taqs:iskenderun bayan arkadaş, iskenderun bayan bartner, iskenderun canlı sohbet, iskenderun kız arkadaş, iskenderun kız msn adresi, iskenderun kız msn adresleri, iskenderun kızları, Kiz msn adresi


Msn Adresleri

Normalde kız ve Erkek msn adresleri alış verişi için farklı farklı başlıklar kullanma düşüncesine sahiptim. Bunu Arama yapan arkadaşların girdikleri başlıklarda aradığını bulması ve kız arkadaşlara ayrılmış bölümde erkek msn adresi vererek karmaşa olmasını istemediğimden uygulamıştım.

Lakin arkadaş araması yapan bir çok kişi bu uygulamanın siteyi ziyaret eden kişilerin birbirini bulamayıp sonucu olumsuz etkileyeceğini söylemesi üzerine bu prtak kullanılacak olan Msn adresleri başlığını açtım .
Bu başlık altında kız yada Erkek ( üçüncü cinsiyet sahiplerine sitede ter verilmeyecektir ) fark etmeksizin msn adresi verebilme imkanı sunmak istedim .

Umarım burdan bir çok arkadaş edinerek msnde ki doyumsuz sohbetlere yenilerini ekleyerek aradığınız mutluluğu yakalarsınız.

meta taqs:bayan arkadaş, bayan escort, erkek arkadaş, kız arkadaş, kız msn adresleri erkek msn adresleri, msn adresleri, Online arkadaş, online msn


kadıköy kız msn adresleri

Kadıköy`ün deli kızları bu başlık sizin , burdan msn adrresi vererek rockçı , metalci arkadaşlar edinebilirisiniz.

İsim :
Yaş :
Tanım :
Aradığınız kişi :
Msn adresi :

Şeklinde bir gönderim yapılırsa ekleyecek kişiler tarafından daha anlaşılır olacaktır .

meta taqs:kadıköy bayan arkadaş, kadiköy güzel kızlar, kadıköy kız arkadaş, Kadıköy kız msn adresi, kadıköy metalci kızlar, kadıköy`ün deli kızları, Kiz msn adresi, Kız Msn Adresleri, msn adresleri


Hadise - Msn Resimleri

hadise hadise1 hadise2 hadise3 hadise4 hadise5 hadise6 hadise7 hadise8


meta taqs:hadise, Hadise avatar, hadise fotoğraf, hadise güzel resimler, hadise msn avatar, hadise resim, Hadise resimleri

Sanal Erkek arkadaş arıyan kızlar

Erkekler kız arkadaş ararda kızlar aramaz mı tabi ki ararlar. Ama ne var ki erkekler gibi abazan bir biçimde değil. Kızlar msn arkadaşı sohbet arkadaşı yada aşk için arayış içindedirler. Bir kaç istisna hariç yani abazan kızlarda mevcut ama onlar arayışlarında zenginliğe ve yakışıklılığa önem veren tiplerdir.

Bu kızlarla birlikte olmak isteyen erkekler bir çok şeyi gözden çıkarmalıdır. Sonuçta kız onun istediği tüm şeyleri yerine getirecek kadar cesur hareket edecektir ve karşılığında beklentilerinin karşılanmasını beklemekte hakkıdır. Bu gibi ilişkiler için erkekler ücretli ilişki içinde olan hayat kadınlarını tercih ederim diyebilir , ama onlarda biliyor ki zevk kısmında o tipler pek yeterli değildir. Genç kızlar hem zevkini çıkarmanın hemde karşılığında maddi yönden etkilenmek istemed,klerinden doğal bir ilişki yaşatırlar.


meta taqs:kız arkadaş, kız escort, paralı kadın, ücretli ilişki, zengin erkek

Güzel Kızlar ve Google

Güzel kızlar . Gerçekten güzel kız tabirinin içine sığan kaç kız var. Güzel kız kriterleri nelerdir filan. Merak edip google amcaya sorayım dedim.Sorayım dedim çünkü hiç bir kızın kendini çirkin kategorisine sokacağını düşünmediğimden çevremde ki tüm kızlara güzel gözü ile bakmaya alıştım. Çünkü hepsi kendini güzel buluyor.

Neyse google amcaya bana güzel kızları bul getir dedim.Ama ne yazık ki google amaca beni yanlış anladı ve karşıma güzel kızlardan çok kötü kızları getiriverdi. Ben güzel kız yazdığımda google amcadan Laetita Castra , Angelia Jolie , Anna Kornikova, Tyra Banks, Carmen Electra, ve daha aklıma gelmeyen birlerce güzel hatun bekliyordum , ama hayal kırıklığı işte güzel kız yazınca karşınıza kötü kızlar çıkıyor. Bunun suçlusu googlemidir , tabiki değil. Suçlu güzel kız görmek isteyen sıradan vatandaş olan bizleri kucağına çekmeye çalışan kötü kızaların bulunduğu site sahiplerinde , sitelerinde kötü kızların ismini güzel kızalar olarak belirtip google amcayı kandırmayı başarmışlar. Nede olsa google amca Türk değil ve Türkiyede ki güzellik anlayışı hakkında pek bilgi sahib değil. Google amcayı türkiyede izmire davet ediyorum. Güzel Kız görmek isteyen Türk erkeklerinin neyi kasdettiğini anlaması için bu şart.



meta taqs:google amca güzel kız aramasında beni lider yap, google amca kızları karıştırma, google güzel kız anlayışı, güzel kız aratmak, güzel kız yazınca kötü kız çıkmasın, Güzel kızlar, kötü kızlar

Msn Nickleri ( Sagopa Kajmer )

Hip-hop müziğinin kralı Sagopanın şarkı sözlerini msn kişisel iletinize yazmak ister misiniz. . Sizler için sagopanın birbirinden güzel şarkı sözünü cımbızlayıp aralardan çekip aldık . Buyrun hoşunaza gidenleri kişisel iletinize yazabilirsiniz.


Melek Bir yandan Şeytan Bir yandan

Bir kadının Raqhmine Düşen en aptal spermsin

Aşk denen illet çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi

Yel eserse kırmaz dişimi, kalp bir körse görmez bir şeyi

Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi

Melek yanımda yüzünü saklar felek yüzüme kaş çatar

Bir tek bu hüznü sen boğarsın ipek tenin derime batsın

En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım

Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım

Ahbaplar maymun iştah sahibi benim içim senle tok

Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm

Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller

Aşk ilinde bir tarafta cüceler diğer yanda devler

Heey büyücü yaptı büyüyü Büyüde gel tutulamaz her el

Bu girdabın yokedici döngüsünde yalpalan Sinsi sinsi yaklaşandır adını koydum şeytan

Anıların kabuslarımın alevleriyle yansın Karamsar gökyüzümden yıldızımsa kaysın

Vakitsiz ölümlere akıttığım göz yaşlarım için Sürtük kader utansın

berduşa name yakma çek git ilerle milim Milim

Ah bu körpelerde kalmamış fikir akıl Dumanlı bahçelerde aleve ver otu tipin coni maykıl

Eski dosttan düşman olmaz bunlar en büyük yalanlar

3 Nankör bir araya gelmiş çekip gitmiş şeref Esefle kınama görevindeki yalakalıkla mükellef

Kendine bir gün kötü gözlerle bak ayıbını yüzüne vur Aşağıla dürüst ol bir kere olsun sınırda dur

Facebook Profilime kim baktı Uygulaması

Facebook hesabı olanların çok aşina olduğu bir durum vardır. Bilmem kim sizi profilime kim baktı uygulamasına davet ediyor. Yada bilmem kim profiline bakanları bilmem ne uygulaması ile takip ediyor gibi. Bu tip uygulama yada uygulama adı altında ki gruplara rabet göstermeyiniz. Çünkü facebook kimin hangi profilde gezdiğini kayıt altına alacak kadar geniş bir veritabanı kullanmamaktadır. Düşünün ki 150 milyonluk bir kullanıcı kitlesine sahip bu site her kullanıcının dolaştığı profilleri kayıt altına alıp uygulamalar ile isteyen kişilere gösteriyor .

Bu tamamen imkansız olmakla beraber amacı sizlerin kimlik bilgilerinizi alarak reklam kitlesine dahil etmek isteyen kişilerin kullandığı bir yol. Her facebook üyesi günde 10-15 porifl gezse bu yığınla veri anlamına gelir ki bunun doğrucağı masraf belkide Facebook`u bırakın microsoftun bile gelirini zarara uğratacak büyüklükte diyebilirim ..

Bu bakımdan hem Facebook mesaj kutunuzun hemde e-posta adresinizin reklam mail bombardımanına tabi olmasını istemiyorsanız bu türden uygulama yada vaadlere kulak asmayın


meta taqs:facebok, facebok arkadaşlık sitesi, Facebook, facebook arkadaşlık sitesi, facebook profilime kim baktı, facebook tehlikesi

Facebook`ta nasıl zaman geçiriyorsunuz ?

Eski arkadaşları bulma adına kurulduğundan günümüze kendi kalıplarını aşıp farklı kulvarlarda hizmet verme ve bünyesinde ki üyelerini kendine daha bi bağımlı kılma moduna geçen facebook beklentilerini fazlasıyla elde etmiş gözüküyor. Artık hemen herkesin uğrak yerine dönen facebook eski dost aramanın yanında bünyesinde barındırdığı oyun ve videolarla da kullanıcılarının oldukça ilgisini çekmiş gözüküyor.

Kendimden anlatmam gerekirse pc başında ki zamanımın %40 lık bir bölümünü facebook`ta tüketiyorum diyebilirim.Paylaşılan videolara göz attıktan sonra arkadaş profillerinde bir kaç geyiğin ardından zynga`nın bünyesinde ki Holdem Poker baya baya ilgimi çekiyor. 5M gibi bir bütçeye sahip oldum bile. Holdem poker`in ardından şu sıralar Chain Rxn adında manyak ötesi diye niteleyebileceğim bağımlılık yapan yeni bir oyunla daha tanıştım. Kendi şişirdiğin balona diğer balonaların çarpması puanları topluyorsun. Senin şişirdiğin balona çarpan diğer balona başka bir balonun çarpması ile alabileceğin puan katlanıyor.Şuan için 55 milyon gibi bir puan elde edebildim .Kendi arkadaş listemde en üst sıradayım fakat dünya klasmanın :) oldukça gerilerdeyim.

Facebook`ta bulmak isteyeceğim tüm dostlarımı buldum sayılır.Sanırım bu oyun tutkusu arayış içinde olmayışımdan kaynaklanıyor.Peki sizler facebook`ta neler yapıyorsunuz arkadaşlar. Oyun mu oynarsınız , video mu izlersiniz, yoksa profil profil gezip tanımadığınız yeni yüzler mi kovalıyorsunuz ?

ipucu : Geçen bir grup daveti geldi, grubun adı ” Facebook`ta ebemi aramıyorum diyen kaç kişiyiz” facebook`ta yeni yüz arkadaşlık kurmak isteyenler için sanırım en ideal grup.


meta taqs:facebok, facebok arkadaşlık sitesi, Facebook, facebook hikayeleri, facebook müdavimleri

Adana msn adresleri

Adanada oturan kişilerin msn adreslerini verebilecekleri başlık.

Adı :

Yaş :

Tanım :

Msn Adresi :

Şeklinde yapılacak gönderimler onaylanacaktır.

Not: Pornografik ve ahlak unsurundan yoksun içerikli yorumlar ve başkasına ait msn adresleri yayınlanmayacaktır.





adana bayan arkadaş, adana erkek arkadaş, Adana msn adresleri, bayan arkadaş, Erkek Msn Adresleri, Kız Msn Adresleri

Ordu Msn Adresleri

Ordu ilimizden arkadaş arayan kişilerin msn adresini verebilecekleri başlık.

Adı :

Yaş :

Tanım :

Msn Adresi :

Şeklinde yapılan yorumlar onaylanacaktır..

Not : Pornografik ve ahlak unsurundan yoksun yorumlar yayınlanmayacaktır

meta taqs:Kız Msn Adresleri, Online Msn Adresleri, ordu bayan arkadaş, ordu erkek arkadaş, ordu kız arkadaş, ordu kız msn adresleri, ordu msn adresleri

Msn Adresi - Arkadaşlık Sitesi

Kontörsüz ve susuz çalışır sloganı ile yola çıktık ve yaklaşık 10 aydır siz değerli takipçilerimize hizmet veriyoruz ve vermeyede devam edeceğiz.
Biz kendimizi Türkiye`yede Arkadaşlık araması konusunda yeni bir soluk olarak görüyoruz . Tamamen sizlerin dostu olarak ne cebinizi düşünüyoruz nede cüzdanınızı. İçeriğini sizlerin oluşturduğu kendi paylaşımlarınızla site kullanıcıları arasından iletişim imkanı sağlayan ve bu konuda titizlikle çalışan bir ekibiz. Zaman zaman aksaklıklar meydana gelmiş olması , yayın akışımızda zorunlu kesintiler bizleri bu hizmeti vermekten alıkoymadı. Klişe bir slogan olacak belki ama Durmak Yok Yola Devam diyoruz.

Tüm bu iyi niyetli çalışmalarımızın yanında sizlerdende bu titizliğimize karşı hassasiyet göstermenizi diliyoruz. Nedir bu hassasiyet diyecek olanlarınız için, sadece kullanım koşullarına riayet etmek diyebiliriz.

Lakin bir çok kişi bu konuda gereken hassasiyeti yeteri kadar gösterebilmiş değil. Sahte msn adresleri ile hesap açma girişimleri , hesap açılan msn adresi dışında, başkasına ait yada site tarafından onaylanmamış msn adresi paylaşımı bu kural dışı uygulamalardan bazıları.. Bir diğer konu ise site formatına uygun olmayan paylaşımlarda bulunmak. Cinsel çağrışım yada pornografik içeriklerin onaylanmayacağı sürekli yinelensede bir çok kişi bu konuda sınırları zorlama girişiminde bulunmakta , bu tabi ki bizi hizmet vermekten alıkoyacak değil. Ama bu kişilerin boşa zaman harcamasına sebep olacaktır. Çünkü tüm paylaşımlar kontrolden geçirilip site formatına uygun olmayan içerikler silinmektedir. Oysa site formatına uygun içerik paylaşımları ile bu eşsiz fırsatın keyfini çıkarıp zaman kaybı olmadan arkadaş edinebilme imkanı yakalayabilirler.

Blog üzerinden yorum ile msn paylaşımında bulunan arkadaşlarda Resimli paylaşım olan ana Sayfa`yı tercih etmeliler. Binlerce kişi tarafından ziyaret edilen ve msn listesine eklenme potansiyeli daha yüksek olan bu özelliğe kayıtsız kalmak siz değerli blog takipçileri içinde bir kayıp diye düşünüyoruz. Tabi bu yorum ile paylaşım zaman kaybı demek anlamına gelmiyor ama resim ile paylaşım daha fazla sonuç ortaya koyacağı için bir öneri olarak sunuyoruz.
Resminizi ve Msn Adresinizi paylaşmak için Ana Sayfamızı Ziyaret edininiz


meta taqs:açık msn adresleri, arkadaş arıyorum, arkadaşlık, arkadaşlık sitesi, Erkek Msn Adresleri, Kız Msn Adresleri, Online Msn Adresleri, Resimli Msn Adresi, sanal arkadaşlık, ücretsiz arkadaşlık sitesi

Arkadaş arıyorum

Bu türden arayış içinde olan ilk kişi sen değilsin sonuncuda olmayacaksın muhakkak. Yıllardır arıyorsun yada daha yeni başladın ama hiç olumlu bir ışık alamadın ve hayal kırıklığı mı yaşıyorsun ? Ben tüm bu olumsuzlukların sorunu sende derim . Çünkü arkadaş edinmek için gerekli kriterleri yerine getirmemişsindir. Yoksa sanal alemde yada reelde bir çok kişi senin gibi arkadaş edinme arzusu içindeyken başı boş bir kitlenin yalnız yaşıyor olması bana hep bunlar birbirlerini bulmak için doğru yönde ilerlemiyorlar düşüncesini hatırlatıyor.

Peki arkadaş bulmak için neler yaptın. Bu yazıyı okuduğuna göre sen arkadaşını sanal alemin içinde bulma özlemi içindesin, Evet güzel bir mekan seçimi reel kadar olmasada bir çok kişi sanal alemde edinmiş olduğu arkadaşlıkların ömürlük olabileceğini ispat etmiş durumda tabi ki aksi durumlarda yaşanmıştır.

Sanal arkadaşlık için önce bir msn adresi yada chat odalarının mudavimi olmanı gerekli değil zorunlu kılan bir mesele. Chat odalarında arkadaş edinebilmek içinde öyle bir ortamın habasını suyunu içmiş solumuş olmalısın. Ben bir arkadaş edineceğim diye tüm bu gibi vakit kaybını gereksiz mevzuatı istemiyorum diyorsan , ilk önce bir msn adresi edin ve Resimli Msn Adresi sitesine bir göz atıp işe başla eminin orda vereceğin resmin ve msn adresin senin arkadaşlık konusunda atmış olduğun en güzel adım olacaktır.

Facebook`tan ayrılmak istiyorum ?

Facebook üyesisiniz ve bir süreliğine yada süresiz olarak üyeliğinizi silmek isityorsunuz. Bunun için yapılması gereken bir kaç adımı size kendimce anlatmak istiyorum.

Facebook sistemine giriş yaptıktan sonra sitenin en üst noktasında olan account düğmesine yada Türkçe facebook kullanıyorsanız ayarlar sekmesine tıklayıp açılacak kutucukta ki Hesap durmunu değiştirmek istiyorum sekmesine tıklayıp açılacak kutuda ki sebep kısmından Neden hesabınızı kapatıyorsunuz ? Sizin sebebinizi kapsayan bir seneçek yoksa diğer neden sekmesini tıklayıp yorumunuzu yazıyorsunuz ve işlemi onaylıyorsunuz. Ve artık özgürsünüz..

facebok, facebok arkadaşlık sitesi, facebok hesap iptali, facebok üyelik silme, Facebook, facebook arkadaşlık sitesi, facebook kayıt silme, facebook üyelik iptali


Al Sana Asrın Deneyi

Arkadaşlar geçenlerde asrın en büyük deneyi diye bir olay gelişti. Hesapta dünyanın var oluşuna sebep olan big-bang patlamsını canlandırmayı düşünüyorlarmış. bu şekilde dünyanın oluşumu için meydana gelen kütlerin sebebi ortaya çıkacakmış falan filan pek anlamam , ama bu deny sonunda bir çok bilim adamının Müslüman olacağı kesin :)

Neyse şimdi konumuza gelelim bende bir deney fikri vermek istiyorum madem ki imkansızı yapacağız diye insan oğlu bir şeylerin peşine düşmüş bunu yapsınlar.

Resimde görüldüğü gibi dünyanın ortasından , neresinden olursa olsun dünya yuvarlak olduğu için fark etmez. Bir delik açılsın içinden dünyanın merkezinde ki lavlara dayanacak nitelikte bir silindir geçirilsin ve genişliği bir insanın sığabileceği boyutlarda olsun . Ve açılan deliğin bir tarfından aşağı atlasın.

Düz mantık atlayan kişinin öteki taraftan çıkması gerektiğini söylüyor. Ama şu var ki bu mantık Newton amcanın söylediği yer çekimi olursa söz konusu ama şu var ki bizim deneyimizde yer yok. Peki bu kişi öyle ise dünyanın ortasında yani merkezinde bir yerde kalmalı değil mi . O halde yer çekimi değil Atmosfer baskısı diye yeni bir konun çizelgesi oluşturulmalı değil mi . New bilim gece gece aklıma geldi sorayım dedim :)

Düşünsenize siz deliğin bir tarafından büyük tuvaletinizi yapıyorsunuz. Öteki taraftan bir çinli ( dünyanın öbür ucu diye geçer yha halk arasında ) Delikten aşağı bakıyor ve lap diye suratına sizin büyük tuvaletiniz yapışıyor. Bu olanaksız değil mi çünkü yer çekimi diye bişi var kütlesi olan bir cisim nasıl aşağıdan yukarı doğru çıkabilri ki etki elemanı olmadan .

Sizde kafa yorup bişiler yazarsanız bu konuda belki asrın deneyini biz ortaya çıkarıp Newton amcanın kanunlarını geçersiz kılıp yerine kız.msnadresi.org atmosfer baskısı kanunlarını koyar tarihe geçeriz. he ne dersiniz.


meta taqs:asrın deneyi, big bang, boom, büyük patlama, cern deneyi, crn deneyi, newton amcam

Ankara kız msn adresleri

Ankara güzelleri bu başlık sizin burdan aradığınız erkek arkadaşı burda tarif edip msn adresi bırakabilirsiniz. Unutmayın ki burda et ticareti yapılmamaktadır. Lütfen arayış içinde olduğunuz kişileri yada kişiliğinizi Türk aile ahlak yapısına uygun bir biçimde dile getirip altına msn adresinizi iliştirin. .

meta taqs:ankara bayan arkadaş, ankara bayan escort, ankara bayan partner, ankara erkek msn adresi, Ankara kız msn adresleri, ankara msn adresleri, ankara msn arkadaşım, ankaralı kız arkadaş arayan erkekler, Ankaranın en güzel kızı kim, arkadaş arayan ankaralı kızlar, kız arkadaş ankara, kız msn adresi ankara, msn arkadaşım olurmusun

Türk Kızlarının Özellikleri

1-) Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs… gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar.

2-) CırtLak renkLi markası we fiyatı 100 m öteden beLLi oLan cast ayakkabıLarın içine kot pantoLonun paçasını sokar we herkesin onLara beğeniyLe baktığını zannederLer.

3-) Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem werdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar.

4-) OnLarın önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. Ayakkabının markası,pantoLonun markası,gömLeğin markası, beyin…

5-) KendiLerini dünyanın en güzeL kızı zannederLer we bunu çewreye hissettirmeye çaLışırLar.

6-) Kadın HakLarı diye çığırırLar ama kamu kuruLuşLarında en hızLı onLarın işi görüLür.

7-) Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ- - - - - - - rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa gibi angutça bir konuşma diLLeri wardır.

8-) En PatatesLeri internete girince ortamın şahı padişahı CLaudia Schifferi oLur.

9-) OnLara göre paran oLduğu sürece adamsındır.Parasız erkek öLü erkektir.

10-) Kıçını açıkta bırakan bodyLer giyip gün boyu çekiştirirLer. Ya görünmesini istemiosan giyme!Bu ne pehriz bu ne Lahana turşusu…

11-) Edep yerLerine kadar görünecek kıyafetLer giyip ErkekLer sapık, bakıyorLar derLer. Ya peki senin açık giyinmekteki amacın ne?Göstermekse eğer bakınca niye sapık diyorsun. Sende teşhircisin ona bakarsan…

12-) Bir erkek kötü 1 şey yaptığında Erkek diiLmi hepsi aynı derLer. Bende geçen sokakta 1 hayat kadını gördüm. Napiim şimdi kadın değiL mi hepsi aynı mı diyeyim? Aynı mantık ona bakarsan…

13-) MesajLarında canım,şekerim,1 tanem gibi sıfatLarı resmi oLdukLarı kişiLere yazar, sonrada umut wermedim ki ben diye zeytinyağı moduna geçerLer.

14-) Erkeğin yaptığı her işe ben de yaparım ne farkım war diye atLarLar.

15-) Sokakta bağıra bağıra anıra anıra güLerLer we siz ona kınayarak baktığınızda siz geçene kadar durup siz geçer geçmez.KİKİKİKiiikklkkkiikkl diye bağırırLar.

16-) Kot pantoLonu çizmenin içine sokup şebek oLurLar.

17-) DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar.

18-) 1 PLaza topuk giyip yürürken Yao Ming oLurLar. Yürüyemiyosan giyme ya… ALLA ALLA…

19-) gitar vs çaLan erkekLerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa saLLayarak yavşarLar.

20-) YüzLerini fondotene ruja carta curta buLarLar.

21-) Sınıfta ağLayıp sızLarLar nedensiz yere…

22-) Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç diyip biLgisayarLarında İbrahim TatLıses’in tüm aLbümLerini buLundururLar.

23-) SeninLe mesLeğin,araban,okuLun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber oLabiLirLer. Karakterin we beynin hariç…

24-) 1 BirayLa sarhoş oLup geceyi mahwederLer.

25-) OkuL etekLerini kısaLtırLar.

26-) Gereğinden Fazla değer verdinmi kollarinin arasindan yok olup gider

27-)Gün gectikce gösterdiğin fazla ilgi yüzünden bir yerleri kalkar Ve sizin değerinizi anca kaybettiğinde anlar

28-)Hep erkekler aldatir erkek yapar derler dünyada nekadar aldatan erkek varsa okadarda aldatan kadin var erkek tek basinami aldatior tabiki kadinla aldatior

meta taqs:geyik, Türk kızları, Türk kızları ilgiç yönleri


Erkek Msn Adresleri

İsim:

Yaş:

Boy:

Kilo:

Nerden:

Kendini anlat:

Karşı tarafta aradığın özellikler:

Msn adresi:

Dikkat: Üsteki seçeneklerden bir tekini bile yazmayanların mesajları onaylanmaz… Ahlaksız teklifler , küfürler , belaltı yazışmalar , sex , vs. vs. yazılar kesinlikle yasaktır. Yorumlarınız onaylanmaz.

nero 9 indir yükle serial numaraları

her gün başka bir sürümle karşı karşıya geldiğimiz bu günlerde dünya’ca ünlü nero 9 u tanıtmak istiyorum sizlere. harika kullanımı ve pratik hedefsel ve kitlesel olayları aşmış ve kullanıcılarıyla bunu paylaşmış dünyaca ünlü ve en kullanışlı cd yazma, cd kopyalama ve cd doldurma programı olan nero 9 yükle mek için sabredin biraz. özelliklerini anlatıyoruz şurda dimi? neyse uzatmayacam.

nero 9 yükle, nero 9 indirmek için tıklayın

BAZI ARKADAŞLARIMIZIN BİZİMLE PAYLAŞMIŞ OLDUĞU SERİAL NUMARALARI

meta taqs:Cd aktarmak, cd doldurmak, cd kopyalamak, cd yazmak, nero, nero 9 cd keyleri, nero 9 indir, nero 9 yükle, nero cd doldurmak, nero cd kopyalamak, nero cd programi, nero cd yazmak, nero indir, nero inndir, nero keyleri, nero programi, nero9 crack indir, nero9 indir, nero9 inndir, nero9 keyleri, nero9 seri numaraları, nero9 seri numarası, nero9 serial numaraları, nero9 serial numarası, nero9 yükle, ver cd si yapmak, veri cd si yazmak, veri kopyalamak


KIZ MSN ADRESLER

B U R C U
suyum_86_86@hotmail.com


Y E L İ Z
yeliz2486@hotmail.com

yorumlarınızı bekliyorum

Rus Kızlarla Sohbet Chat Etme – Webcam Show canlı izle, seyret

Y E L İ Z
yeliz2486@hotmail.com



meta taqs:Etme, Rus Kızlar, Rus Kızlar chat, Rus Kızlar chat yap, Rus Kızlar mail.ru, Rus Kızlar msn, Rus Kızlar msn adresleri,

Seksendört - Dört Duvar Şarkısı Dinle İndir Video Klip izle



Ne olur durma git, ne olur korkma git.
Ne verdin ki bu güne kadar bana, acıdan başka.
Ne olur bakma git, ne olur sorma git.
Korkuyorum birdaha baştan, başlamaya..
Giderken bıraktığın tek fotoğraf.
Seni bana anlatmazki, seni bende yaşatmazki.
Giderken bıraktığın bir kaç anı.
Seni bana anlatmazki, seni bende yaşatmazki.
Sevdiğim bir kaç kadını, sana ait hayatımı.
Herşeyi alıp gittin..
Yaşadığım her yer dört duvar, hepsinde senli bir koku var.
Onları silip gittin..
Gidecek yerim olsa, inan ki beklemem.
Ama bildiğim her yer, sana çıkacak nasıl olsa.
Yarını beklemem, dur öpme istemem.
Korkuyorum bir daha baştan başlamaya.
Giderken bıraktığın tek fotoğraf.
Seni bana anlatmazki, seni bende yaşatmazki.
Giderken bıraktığın bir kaç anı.
Seni bana anlatmazki, seni bende yaşatmazki.
Sevdiğim bir kaç kadını, sana ait hayatımı.
Hepsini alıp gittin..
Yaşadığım her yer dört duvar, hepsinde senli bir koku var.
Onları silip gittin..
Sevdiğim bir kaç kadını, sana ait hayatımı.
Herşeyi alıp gittin..
Yaşadığım her yer dört duvar, hepsinde senli bir koku var.
Onları silip gittin..

Meta Taqs:Seksendört - Dört Duvar şarkı sözleri, Seksendört - Dört Duvar şarkısı dinle, Seksendört - Dört Duvar şarkısı indir, Seksendört - Dört Duvar şarkısı video klip izle

Murat Boz -Her Şeyi Yak Şarkısı Dinle İndir Şarkı Sözleri



Meta Taqs:Murat Boz -Her Şeyi Yak, Murat Boz -Her Şeyi Yak dinle, Murat Boz -Her Şeyi Yak video klip izle, Murat Boz -Her Şeyi Yak şarkı sözleri, Murat Boz -Her Şeyi Yak şarkısı indir

Aylin Aslım - Sen Mi Şarkısı Dinle İndir Video klip izle Sözleri




Meta Taqs:Aylin Aslım - Sen Mi, Aylin Aslım - Sen Mi indir, Aylin Aslım - Sen Mi video klip izle, Aylin Aslım - Sen Mi şarkı sözleri, Aylin Aslım - Sen Mi şarkısı dinle

Fatih Ürek - Hala Hala şarkısı Dinle indir Video klip izle Sözleri




Meta Taqs:Fatih Ürek - Hala Hala dinle indir, Fatih Ürek - Hala Hala indir, Fatih Ürek - Hala Hala sözleri, Fatih Ürek - Hala Hala video klip izle, Fatih Ürek - Hala Hala şarkısı dinle

İbrahim Tatlıses Kim Çeker Seni Şarkısı dinle indir Sözleri




Meta Taqs:İbrahim Tatlıses Kim Çeker Seni, İbrahim Tatlıses Kim Çeker Seni dinle, İbrahim Tatlıses Kim Çeker Seni indir, İbrahim Tatlıses Kim Çeker Seni sözleri

Atiye - Salla Şarkısı Dinle indir Video klip izle Sözleri



Meta Taqs:Atiye - Salla, Atiye - Salla dinle, Atiye - Salla indir, Atiye - Salla sözleri, Atiye - Salla video klip izle, Atiye - Salla şarkısı dinle indir

2009 Full Albüm İndir , 2009 Albümleri , 2009 Albümleri İndir, Full İndir, Albümü İndir , İndir , Full Albümü İndir

http://img1.loadtr.com/b-172378-music.jpg

TÜM 2009 ALBÜMLERİ Nİ

ÜCRETSİZ İNDİREBİLECEGINIZ

TEK ADRES


>>TIKLAYIN<<


Meta Taqs:2009 Albümleri, 2009 Albümleri Bedava İndir, 2009 Albümleri Full, 2009 Albümleri Full İndir, 2009 Albümleri İndir, 2009 Full Albüm İndir, Albüm, Albümleri İndir, Albümü, Albümü İndir, Bedava Full Albüm İndir, bedava mp3 indir, Full, Full Albümü İndir, Full İndir, İndir, Klibi İndir, Mp3, mp3 İndir, Yükle

Gülşen Karaböcükler Şarkısını Dinle,Klibini İzle,Şarkı Sözlerini Oku






meta taqs:Gülşen Karaböcükler Şarkısını Dinle,Klibini İzle,Şarkı Sözlerini Oku

Back to Home Back to Top