.

Msn Adresi - Arkadaşlık Sitesi

Kontörsüz ve susuz çalışır sloganı ile yola çıktık ve yaklaşık 10 aydır siz değerli takipçilerimize hizmet veriyoruz ve vermeyede devam edeceğiz.
Biz kendimizi Türkiye`yede Arkadaşlık araması konusunda yeni bir soluk olarak görüyoruz . Tamamen sizlerin dostu olarak ne cebinizi düşünüyoruz nede cüzdanınızı. İçeriğini sizlerin oluşturduğu kendi paylaşımlarınızla site kullanıcıları arasından iletişim imkanı sağlayan ve bu konuda titizlikle çalışan bir ekibiz. Zaman zaman aksaklıklar meydana gelmiş olması , yayın akışımızda zorunlu kesintiler bizleri bu hizmeti vermekten alıkoymadı. Klişe bir slogan olacak belki ama Durmak Yok Yola Devam diyoruz.

Tüm bu iyi niyetli çalışmalarımızın yanında sizlerdende bu titizliğimize karşı hassasiyet göstermenizi diliyoruz. Nedir bu hassasiyet diyecek olanlarınız için, sadece kullanım koşullarına riayet etmek diyebiliriz.

Lakin bir çok kişi bu konuda gereken hassasiyeti yeteri kadar gösterebilmiş değil. Sahte msn adresleri ile hesap açma girişimleri , hesap açılan msn adresi dışında, başkasına ait yada site tarafından onaylanmamış msn adresi paylaşımı bu kural dışı uygulamalardan bazıları.. Bir diğer konu ise site formatına uygun olmayan paylaşımlarda bulunmak. Cinsel çağrışım yada pornografik içeriklerin onaylanmayacağı sürekli yinelensede bir çok kişi bu konuda sınırları zorlama girişiminde bulunmakta , bu tabi ki bizi hizmet vermekten alıkoyacak değil. Ama bu kişilerin boşa zaman harcamasına sebep olacaktır. Çünkü tüm paylaşımlar kontrolden geçirilip site formatına uygun olmayan içerikler silinmektedir. Oysa site formatına uygun içerik paylaşımları ile bu eşsiz fırsatın keyfini çıkarıp zaman kaybı olmadan arkadaş edinebilme imkanı yakalayabilirler.

Blog üzerinden yorum ile msn paylaşımında bulunan arkadaşlarda Resimli paylaşım olan ana Sayfa`yı tercih etmeliler. Binlerce kişi tarafından ziyaret edilen ve msn listesine eklenme potansiyeli daha yüksek olan bu özelliğe kayıtsız kalmak siz değerli blog takipçileri içinde bir kayıp diye düşünüyoruz. Tabi bu yorum ile paylaşım zaman kaybı demek anlamına gelmiyor ama resim ile paylaşım daha fazla sonuç ortaya koyacağı için bir öneri olarak sunuyoruz.
Resminizi ve Msn Adresinizi paylaşmak için Ana Sayfamızı Ziyaret edininiz


meta taqs:açık msn adresleri, arkadaş arıyorum, arkadaşlık, arkadaşlık sitesi, Erkek Msn Adresleri, Kız Msn Adresleri, Online Msn Adresleri, Resimli Msn Adresi, sanal arkadaşlık, ücretsiz arkadaşlık sitesi

0 yorum:

Back to Home Back to Top