.

Mektuplar, Letters from Iwo Jima film izle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

Oldukça kaliteli bir sinema baş yapıtı halen izlemediyseniz kaçırmayın. Savaşın toplumda bıraktığı kötü izleri anlatıyor.
Tür : Savaş / Dram
Yönetmen : Clint Eastwood
Senaryo : Iris Yamashita , Tadamichi Kuribayashi (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Tom Stern
Oyuncuları: Ken Watanabe (General Tadamichi Kuribayashi) , Kazunari Ninomiya (Saigo) , Shido Nakamura (Lieutenant Ito), Tsuyoshi Ihara (Baron Nishi), Ryo Kase (Shimizu) , Yuki Matsuzaki (Nozaki) , Takumi Bando (Captain Tanida)

İkinci Dünya Savaşı’nın sonlarında Amerikan askerlerinin Japon’ların elindeki Iwo Jima Adası’na yaptıkları kanlı çıkarma üzerine odaklanan film, yaşananlara kaybeden tarafından bakıyor.

Yıllar sonra adanın ıssız topraklarında bulunan mektuplarla ortaya çıkan gerçekler, mağlubiyetin kaçınılmaz olduğu bir ortamda Japon askerlerinin nasıl kırk günlük bir direniş gösterebildiklerini ortaya koyar.

Amerikan askerlerine direnen Japon general odaklı bir anlatımın olduğu film, Atalarımızın Bayrakları ile birbirini tamamlayan iki film olma özelliği taşıyor. Her iki film de Clint Eastwood imzası taşısa da, yönetmenin Iwo Jima’dan Mektuplar ile çok daha büyük bir etki yarattığını belirtmek gerek.














Meta Taqs:Mektuplar, Letters from Iwo Jima film izle Full Online (DVD) İndirmeden İzle

0 yorum:

Back to Home Back to Top