.

Melissa P. [+18]

Melissa P. izle


FİLMİN KONUSU:
Melissa P.'nin dünya çapında ün sağladığı 'Yatmadan Önce Yüz Saç Fırçası Darbesi' adlı kitabının esin kaynağı olduğu film, 16 yaşında genç bir kızın kendini keşfetme sürecinde giderek bir girdabın içine nasıl girdiğini konu alıyor.
Melissa 16 yaşında, kendini keşfetmenin eşiğinde, Sicilyalı, tatlı, masum ve kırılgan bir genç kızdır. Çoğu akranı gibi, ailesiyle arasında kopukluk hissetmektedir: Babası sürekli seyahat etmekte, annesi ise kendi dünyasında yaşamakta ve kızının kadınlığa adım atmadaki sıkıntılarına kayıtsız kalmaktadır.

Sonra Melissa cinselliği keşfeder. Beklediği muhteşem ve üstün dünyadan çok uzak olan bu yeni dünyaya dalar dalmaz şok olan genç kızın, yetişkinliğe geçişindeki acımasız ve aşağılayıcı ilk deneyimi aşk hakkındaki hayallerini yerle bir eder.

Hızla gelişen cinselliğinin altında yatan gizemi çözmeye kararlı olan genç Melissa, kendini tam anlamıyla eğitmeye karar verir. Cüretkâr deneyselliği onu bir “ahlaksızlık girdabı” hâline gelen batağa saplar. Kadın olmanın ne demek olduğunu nihayet anlamasını ve kabullenmesini sağlayacak o trajik olaya kadar, genç kızın gözden düşmesine neden olan davranışları, ona aydınlanma getirmek yerine, kalp acılarının artmasına ve kafasının daha da karışmasına yol açar...

0 yorum:

Back to Home Back to Top