.

Benzemez Kimse Sana Yarışması Benzemez Kimse Sana

benzemez kimse sana yarışması

Star tv de yepyeni heyecanlı bir yarışma brogramı başlıyor,yarışmamızın adı benzemez kimse sana yarışmanın adındanda anlaşıldığı üzere bir ünlüye benzemeniz gerekmekte yarışmaya katılmanız için.

Yarışma detayları:”Benzemez Kimse Sana” yarışma programına tüm Türkiye’den yetenekli sesler arıyoruz. Yarışmanın formatı gereği sesinizin güzel olması ve güzel şarkı söyleyebilmenizin yanında meşhur bir Türk Sanatçısına benzer seste ve şekilde şarkı söyliyebiliyor olmanız gerekmektedir.

Ünlü bir Türk Yıldızına sesinizin benzediğini düşünüyorsanız lütfen başvuru yapınız…

BAŞVURU ESNASINDA SİTEMİZ ÜZERİNDEN sesinizin benzediğini
düşündüğünüz ünlünün şarkısını söylerken çekilmiş SES veya VİDEONUZU
online olarak yüklemeniz gerekmektedir. Eğer bilgisayarınızda bu tip bir video veya ses dosyanız yok ise bize kargo veya posta yolu ile CD formatında Video veya SES dosyanızı gönderebilirsiniz.

BENDE YARIŞMAYA KATILMAK İSTİYORUM DİYORSAN BURAYA TIKLA


meta taqs : Benzemez Kimse Sana yarışması başvuru formu, Benzemez Kimse Sana yarışması başvuru noktaları, Benzemez Kimse Sana yarışması tarihi, Benzemez Kimse Sana yarışması web sayfası, Benzemez Kimse Sana yarışmasına katılmak, Benzemez Kimse Sana yarışmasına nasıl katılacağım, benzemezkimsesana.com, Star TV Benzemez Kimse Sana yarışması


0 yorum:

Back to Home Back to Top