.

Aşk Bir Hayal Dizisi Aşk Bir Hayal Dizi

Yapımcılığını Türker İnanoğlu’nın üstlendiği “Aşk Bir Hayal” isimli yeni bir dizinin çekimlerine Erler Film başladı. Dizinin Senaryosunu Ahmet Yurdakul’un yazdığı, yönetmenliğini ise Metin Balekoğlu’nun yapacağı dizide çok büyük bir aşkın hikayesi anlatılıcak. Dizinin bölümleri, Mardin, Midyat, Urfa ve İstanbul’da çeklecek.

Dizi oyuncuları ise “Sağır oda”,”Derdest” dizilerindende hatırlayacağınız Orhan Kılıç, Nehir Erdoğan, manken Emre Kızılırmak ve ünlü tiyatro sanatcısı Macit Sonkay oynayacak. Orhan Kılıç Aşk bir hayal dizisinde, sert, güçlü, zengin ve Nehir Erdoğan’a aşık olan bir köy ağasını canlandırıcak. Nehir Erdoğan ise başka bir köy ağasının kızı olarak dizide oynayacak.Nehir Erdoğan ise dizide Emre Kızılırmak’a aşık oluyor. Daha önce çekilmiş olan ağa filmlerinden çok farklı bir yapıda olan “Aşk Bir Hayal” dizisinde çok sayıda figürasyonda oynayacak.Dizide doğudaki terör olaylarınınada yer verilmesi planlanıyor bu yüzden yüzlerce askere ihtiyac duyulmaktadır. Dizi için türker İnanoğlu çok titiz çalışmalarını sürdürürken, Orhan Kılıç’ın canlandıracağı ağa karakterinin ise Kurtlar Vadisinde yer alan Polat karakteri gibi fenomen olacağı konuşuluyor.



meta taqs : Aşk Bir Hayal, Aşk Bir Hayal Bölümleri, Aşk Bir Hayal Dizi Bölümleri, Aşk Bir Hayal Dizi Müziği, Aşk Bir Hayal Dizi Müzikleri, Aşk Bir Hayal Dizi Resimleri, Aşk Bir Hayal Dizi Şarkıları, Aşk Bir Hayal Dizi Şarkısı, Aşk Bir Hayal Dizisi, Aşk Bir Hayal Dizisini İzle, Aşk Bir Hayal Foto, Aşk Bir Hayal Fotoğrafları, Aşk Bir Hayal İzle, Aşk Bir Hayal Nehir Erdoğan, Aşk Bir Hayal Oyuncuları, Aşk Bir Hayal Resimleri, Aşk Bir Hayal Şarkısı, Aşk Bir Hayal Seyret,

0 yorum:

Back to Home Back to Top