.

Murat Dalkılıç Pardon Albümü Dinle Murat Dalkılıç 2009 Albümü Dinle





http://www.domatessuyu.com/wp-content/uploads/2008/12/murat-dalkilic-5.jpg

2008 yılında çıkardığı “Kasaba” isimli single ile büyük beğeni toplayan Murat Dalkılıç, SONY MUSIC ile anlaşma imzaladı. Uzun süredir radyo listelerinde bir numara olan şarkısı ve başarılı sahne performansı ile kısa sürede dikkatleri üzerine çeken genç müzisyen, yepyeni sürprizleriyle yakında müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
Yeni müzik şirketine geçer geçmez SONY MUSIC genel müdürü Şemsettin Göktaş ile fotoğraf çektiren Murat Dalkılıç yeni albümünü SONY MUSIC etiketi ile yayınlayacak.

Kasaba’nın ardından ilk albümü beklenirken bu ani şirket değişikliği ile dikkatleri üzerine çeken genç müzisyen, albüm çalışmalarına başlamanın heyecanı içinde duygularını “uluslararası bir firma ile çalışmanın mutluluğu içindeyim, yeni ekibimle çok güzel başarılara imza atacağız” şeklinde ifade etti. SONY MUSIC genel müdürü Şemsettin Göktaş ise Murat Dalkılıç için “Pop müzik için gelecek vaat eden yeni bir star adayı ile çalışmaktan dolayı mutluyuz. Murat’a inanıyoruz ve çok başarılı olacacağına eminiz” dedi..


meta taqs : murat dalkılıç pardon,murat dalkılıç pardon albüm dinle,murat dalkılıç pardon albümü dinle,murat dalkılıç pardon albümü indir,murat dalkılıç pardon 2009 albüm dinle,murat dalkılıç pardon yeni albümü dinle

0 yorum:

Back to Home Back to Top