.

Kız Kaçıran dizisi 3. Bölüm izle Kız Kaçıran 3. Bölüm 10 temmuz izleme

Kamil ve Hüsnü bando işini bırakınca festival açılışı tehlikeye girer. Behçet’ten özür bekleyen Kamil’i, Selami ve Cevriye’nin oyunları ikna eder. Aynur ve Zümrüt kıskançlık krizine girince soluğu muhacir mahallede alır. Aynur, Talih’den Zümrüt de Yiğit’e hesap sormaya başlar. Mahallede Kamil’e yakalanınca Yiğit, Zümrüt’ü kurtarmak kurnaz bir bahane uydurur. Ancak bu bahane Zümrüt’ü zor durumda bırakacaktır. Festivalin alanında toplanan kalabalık coşku ile eğlenirken Ayşenur, rüyalarına giren subayı görür. Kamil üniformasıyla meydanda salınmaktadır. Aşk bu kez Ayşenur’u bulmuştur.

Babasından intikam almak isteyen Çiğdem, Mert’le birlikte gerçekleştirecekleri planla kendisini kaçırılmış gibi gösterir. Babasından fidye isteyecektir. Kaçırılma operasyonu Çiğdem ve Mert’in planladığı gibi başlar ancak işin içine polisin karışması ve Zümrüt’ün bu kaçırılma olayı ile ilgili Yiğit’i suçlamasıyla işler arap saçına döner.
dizinin özeti dizi yayınlandıktan sonra sitemizde yer alacaktır.


10 temmuz kız kaçıran izle, 10.07.2009 kız kaçıran dizisini izle, 3. bölüm kız kaçıran dizisi, 3. bölüm kız kaçıran dizisini online izle, kız kaçıran, kız kaçıran dizisi 10 temmuz izle, kız kaçıran dizisi 10 temmuz online izle, kız kaçıran dizisi 3. bölüm izle, kız kaçıran dizisi en son bölüm ful izle, kız kaçıran dizisi son bölüm izle

0 yorum:

Back to Home Back to Top