.

Demet Sağıroğlu - Silkelen 2009 Full Albüm İndir

Demet Sağıroğlu - Silkelen


Albümdeki Eserler
1. Demet Sağıroğlu Silkelen
Söz ve Müzik : Demet Sağıroğlu Düzenleme: Tansel Doğanay
2. GDemet Sağıroğlu ittiğim Yol
Söz: Demet Sağıroğlu Müzik:Emre Gören / Demet Sağıroğlu Düzenleme: Tansel Doğanay

Albüm ile ilgili diğer bilgiler

Demet Sağıroğlu – Silkelen!

2009 yazında yepyeni DEMET SAĞIROĞLU !!!!

Türkiye’de popüler müziğin sesli tarihini gün ışığına çıkaran Ossi Müzik, bir yandan da yepyeni prodüksiyonlarla yepyeni şarkıları müzik dünyasına kazandırıyor. Türkçe popun güçlü kadın vokali Demet Sağıroğlu’nun yepyeni single çalışması “SİLKELEN ! ”, bu zincirin son halkası !

Yeni albüm çalışmasına devam eden Demet Sağıroğlu gelen yoğun istek üzerine yeni albümünde yer verdiği iki çalışmasını single Cd olarak müzikseverlerle buluşturuyor. 2 şarkı ve 1 playbackten oluşan single çalışmasında Demet Sağıroğlu güçlü yorumculuğu dışında söz yazarlığı ve besteci kimliği ile tekrar ön plana çıkarken tüm düzenlemelerde başarılı aranjör Tansel Doğanay imzası görüyoruz.

“SİLKELEN ! ” adını taşıyan bu ilk single çalışmasıyla müzik dinleyicisine 2009 yazı için yeni bir öneri sunuyor Demet Sağıroğlu. Önceki albümlerinde bizlere kanıtladığı uzun ömürlü yorumcu kimliğini ‘’Silkelen!’’ adlı single ile sürdürmeye kararlı gözüken Demet Sağıroğlu yeni albümünü sonbahar sonunda müzikseverlere sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Ossi Müzik etiketiyle yayınlanan single’ın yapımcısı Hakan Eren .

Yepyeni iki şarkısıyla bu yaza yepyeni öneri sunan Demet Sağıroğlu “SİLKELEN !” isimli çıkış şarkısına yakında klip çekimi yapacak...

Demet Sağıroğlu - Silkelen 2009 Full Albüm İndir

0 yorum:

Back to Home Back to Top