.

Zabıt Katipliği sınavı 2009

Zabit Katipliği sınavı 2009 yılında yapılacak.Adalet bakanlığı’nın sitesinde yapılan duyuruda 13000 personel sınavlarla alınacak.

2009 Haziran ve temmuz aylarında ve 2009 Ekim ve Kasım aylarında da zabıt katipliği sınavları olacağı metinde yer alıyor.

Duyuru metninde ,Personel alımına ilişkin başvuru şartları, yerleri ve tarihleri hakkındaki ayrıntılı bilgiler, en kısa sürede Adalet Bakanlığının web sayfasında yer verilecek ilanlarla duyurulacaktır deniyor.

Zabıt Katipliği sınavı hakkında biraz bilgi verelim ;


Klavye ve mülakat(görüşme) olmak üzere iki sınav yapılıyor.

Klavyede 3 dakikada 90 ve 90′ın üzerinde kelimeyi yazanlar Görüşme (Mülakat) sınavına girmeye hak kazanırlar.

En fazla kelime yazanlar’ın avantajı , mülakatta komisyon’un olumlu not vermesinde önemli bir etkendir.

Klavye sınavında katılımcılar Q ve F klavye’den birinden sınava girebilirler. Hangi klavyeyi kullanacağınızı sınava başvuru esnasında dolduracağınız formda belirtirsiniz


meta taqs:2009 Zabıt Katipliği sınavı,2009 Zabıt Katipliği sınavı var mı,Zabıt Katipliği,Zabıt Katipliği 2009,Zabıt Katipliği çıkan sorular,Zabıt Katipliği klavye sınavı,Zabıt Katipliği mülakat sınavı,Zabıt Katipliği sınavı 2009,Zabıt Katipliği sınavı 2009 da nerelerde var,Zabıt Katipliği sınavı koşulları,Zabıt Katipliği sınavı rehber,Zabıt Katipliği sınavı var mı ?2009,Zabıt Katipliği soruları

0 yorum:

Back to Home Back to Top