.

Mehmet Topuz Fenerbahçe’de

Beşiktaş ile anlaşan Mehmet Topuz’un Son dakika haberi ile Fenerbahçe’yle anlaştığı açıklandı. Sarı-lacivertli kulübün 5 milyon Euro ve Gökhan Emreciksin karşılığında Kayserispor’la anlaştığı öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübün’ün internet sitesinden yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi ;

”Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz’un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor’a verecektir.

Mehmet Topuz’un Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transferi nedeniyle, Kayserispor Kulübü Başkanı sayın Recep Mamur’a ve Kayserispor Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz.”

Kayserispor cephesinden ilk açıklama da genel manjer Süleyman Hurma’dan geldi. Mehmet Topuz’un Beşiktaş’a transfer olmak istediği yönünde açıklamalar yaptığını hatırlatan Hurma, Bundan sonra Mehmet Topuz’un hangi takımda oynayacağı Fenerbahçe ile bu futbolcu arasındadır. Fenerbahçe isterse oyuncusunu başka takıma satabilir. Mehmet Topuz’un bonservisi Fenerbahçe’nin elindedir” dedi.

Mehmet Topuz’un ben Beşiktaşlıyım, Beşiktaş forması giymek istiyorum demesine rağmen Kayserispor bonservisini Fenerbahçeye verdi.Mehet Topuz ‘un bundan sonraki günlerde ne yapacağı merak konusu.


meta taqs:Mehmet Topuz,Mehmet Topuz Fener'de,Mehmet Topuz Fenerbahçe 2009,Mehmet Topuz Fenerbahçe'de,Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye satıldı,Mehmet Topuz'u Fenerbahçe aldı


0 yorum:

Back to Home Back to Top