.

Güzel Kızlar ve Google

Güzel kızlar . Gerçekten güzel kız tabirinin içine sığan kaç kız var. Güzel kız kriterleri nelerdir filan. Merak edip google amcaya sorayım dedim.Sorayım dedim çünkü hiç bir kızın kendini çirkin kategorisine sokacağını düşünmediğimden çevremde ki tüm kızlara güzel gözü ile bakmaya alıştım. Çünkü hepsi kendini güzel buluyor.

Neyse google amcaya bana güzel kızları bul getir dedim.Ama ne yazık ki google amaca beni yanlış anladı ve karşıma güzel kızlardan çok kötü kızları getiriverdi. Ben güzel kız yazdığımda google amcadan Laetita Castra , Angelia Jolie , Anna Kornikova, Tyra Banks, Carmen Electra, ve daha aklıma gelmeyen birlerce güzel hatun bekliyordum , ama hayal kırıklığı işte güzel kız yazınca karşınıza kötü kızlar çıkıyor. Bunun suçlusu googlemidir , tabiki değil. Suçlu güzel kız görmek isteyen sıradan vatandaş olan bizleri kucağına çekmeye çalışan kötü kızaların bulunduğu site sahiplerinde , sitelerinde kötü kızların ismini güzel kızalar olarak belirtip google amcayı kandırmayı başarmışlar. Nede olsa google amca Türk değil ve Türkiyede ki güzellik anlayışı hakkında pek bilgi sahib değil. Google amcayı türkiyede izmire davet ediyorum. Güzel Kız görmek isteyen Türk erkeklerinin neyi kasdettiğini anlaması için bu şart.



meta taqs:google amca güzel kız aramasında beni lider yap, google amca kızları karıştırma, google güzel kız anlayışı, güzel kız aratmak, güzel kız yazınca kötü kız çıkmasın, Güzel kızlar, kötü kızlar

0 yorum:

Back to Home Back to Top