.

e-karne,e-okul

Karne notlarına ve veli bilgilendirme sistemine e-karne,e-okul sistemiyle ulaşabilirsiniz.

E-Okul nedir?

E-Okul elektronik okul sistemidir. Bu sistemde her hangi bir okuldaki öğrencilerle ilgili her türlü bilgiye ulaşılabilir.
Öğrencilerin aile bilgileri, sağlık bilgileri, ailesindekilerin sağlık bilgileri gibi…
Bu sistemde temel amaç öğrencilerin bilgilerini sanal ortamda toplayarak her hangi bir durumda anında müdahale etmektir.
1-2 senedir kullanılmaya başlayan bu sistem ilerleyen zamanlarda MEB’in vazgeçilmesi olacaktır. Çünkü günümüzde teknoloji ile eğitim birbirinden ayrılmaz bir bütün haline gelmektedir.
Bu sistemde öğrencilerin not bilgileri, davranış notları gibi bilgilerde yer almaktadır. Dileyen veliler bu bilgilere sistem üzerinden ulaşabilmektedir.

Karne notlarını öğrenmek ‘e-karne’ içinTıkla !!!
Veli Bilgilendirme Sistemi için tıkla !!!


DUYURU : E-okul her sınav dönemi ve karne döneminde aşırı talebe cevap veremediği için kilitleniyor.Eğer girilemiyorsa büyük bir ihtimalle aşırı yoğunluk vardır.Sitemizden sürekli takip ederek yoğunluk azaldığı zaman girebilirsiniz.

meta taqs:e okul karne notu,e-karne,e-karne sistemi,e-Okul,e-Okul karne sonuçları,e-Okul nedir,e-Okul notları,e-Okul projesi,e-okul sistemi,eokul,karne notları,karne notlarını öğren,karne notu öğren,karne notu öğrenme,karne notu sitesi,karne notunu öğren


0 yorum:

Back to Home Back to Top