.

Arkadaş arıyorum

Bu türden arayış içinde olan ilk kişi sen değilsin sonuncuda olmayacaksın muhakkak. Yıllardır arıyorsun yada daha yeni başladın ama hiç olumlu bir ışık alamadın ve hayal kırıklığı mı yaşıyorsun ? Ben tüm bu olumsuzlukların sorunu sende derim . Çünkü arkadaş edinmek için gerekli kriterleri yerine getirmemişsindir. Yoksa sanal alemde yada reelde bir çok kişi senin gibi arkadaş edinme arzusu içindeyken başı boş bir kitlenin yalnız yaşıyor olması bana hep bunlar birbirlerini bulmak için doğru yönde ilerlemiyorlar düşüncesini hatırlatıyor.

Peki arkadaş bulmak için neler yaptın. Bu yazıyı okuduğuna göre sen arkadaşını sanal alemin içinde bulma özlemi içindesin, Evet güzel bir mekan seçimi reel kadar olmasada bir çok kişi sanal alemde edinmiş olduğu arkadaşlıkların ömürlük olabileceğini ispat etmiş durumda tabi ki aksi durumlarda yaşanmıştır.

Sanal arkadaşlık için önce bir msn adresi yada chat odalarının mudavimi olmanı gerekli değil zorunlu kılan bir mesele. Chat odalarında arkadaş edinebilmek içinde öyle bir ortamın habasını suyunu içmiş solumuş olmalısın. Ben bir arkadaş edineceğim diye tüm bu gibi vakit kaybını gereksiz mevzuatı istemiyorum diyorsan , ilk önce bir msn adresi edin ve Resimli Msn Adresi sitesine bir göz atıp işe başla eminin orda vereceğin resmin ve msn adresin senin arkadaşlık konusunda atmış olduğun en güzel adım olacaktır.

0 yorum:

Back to Home Back to Top